Lapin Kirkastin Ky & Kirkas Siivous Oy tarjoaa teille ratkaisun vanhoihin lattioihin!

 

Haluatko uuden, lujan, hygienisen, helppohoitoisen lattian jota ei tarvitse vahata?

Dr. Schutzin polyuretaanipinnoite on markkinoiden paras jälkipinnoite muovimatolle ja linoleumille. Sen parhaat puolet tulevat esiin, kun pinnoittamatonta lattiaa aletaan ensimmäisen vuoden jälkeen hoitamaan vahoilla, Dr. Schutzin polyuretaani pinnoitettua lattiaa tarvitsee hoitaa vasta kuuden vuoden jälkeen!

Lattiaa ei tarvitse enää vahata, pelkkä pesu Dr. Schutz  PU-pinnoitukselle tarkoitetulla pesuaineella riittää. Liiketoimintasi ei kärsi pitkistä keskeytyksistä, ja hetkessä saat lattian, jonka visuaalinen vaikutelma on vertaansa vailla. Dr. Schutz  -tuotteet ovat yksinkertaisesti parasta kaikkiin lattiaprojekteihin!


Tiesitkö tämän? //lähde http://www.drschutz.fi

Dr. Schutz (CC-Dr. Schutz GmbH ) on maailman johtavia, innovatiivisia lattianhoitotuotteita tuottava yritys.

Erittäin laadukkaat Dr. Schutz hoitoaineet takaavat sen, että eri lattianpäällysteet kuten PVC, linoleumi, matot, laminaatti ja puu pystyvät säilyttämään arvonsa pitkän ajan kuluessa. Jotta voi säilyttää etumatkan kilpailijoihin nähden, pääpaino on Dr. Schutz -tuotteiden korkean laadun jatkuva kehittäminen.

Ympäristönsuojeluun suhtaudutaan Dr. Schutz:ssa myös hyvin vakavasti. Ympäristöystävälliset raaka-aineet muodostavat perustan tuotannossa. Dr. Schutz oli ensimmäinen valmistaja, jolle huolto- ja kunnostustuotteista myönnettiin EU: n ekologinen Audit sertifikaatti jo vuonna 1996.

Vuodesta 2002 lähtien painopiste on ollut jälkikäteen tehtävässä, lisättävässä PU -pinnoitteessa koville lattioille. Pinnasta tulee huomattavasti paksumpi ja erityisen kulutusta kestävä, sekä helppohoitoinen.

Näin vanhasta, kuluneesta lattiasta voidaan pinnoittamalla välttää materiaalin vaihto ja saada aikaan uusi lattia. Tämä metodi voi säästää kustannuksia jopa  60%  perinteiseen tapaan verrattuna, kun otetaan huomioon vanhan päällysteen poistamisesta ja hävittämisestä aiheutuneet kustannukset.

 

Pinnoituksen yhteydessä voidaan huomioida myös sisustuksellisia tekijöitä. Perusvärivaihtoehtoja on yli 170 (RAL-värikarttoja). Kulutusta kestävän pinnoituksen alle voidaan helposti asentaa logoja, kuvioita, erilaisia muotoja, jne.

Lattioihin voidaan asentaa käsittelyn yhteydessä myös lisäaineita, joilla saadaan aikaan mm. standardit täyttävä turvalattia, värjääviä kemikaaleja läpäisemätön pinta, sekä sähköä johtava ns. ESD-lattia.